Šta je Autopass?

Da biste položili ispit ponekad vam je potreban mentor, ili u ovom slučaju, Autopass. Zaboravite na stres ukoliko vaše vozilo ne prođe provjeru tehničke ispravnosti. Ukoliko vaše vozilo padne na pregledu, Autopass je inovativno rješenje koje vam omogućava besplatnu popravku.

Zašto Autopass?

ŠTO SE MORA, MORA SE

Znate da vozilo ne može biti registrovano ili učestvovati u saobraćaju ako ne prođe provjeru. Zbog ovoga, vlasnici vozila nervozno očekuju ovaj momenat svake godine, plašeći se neplaniranih troškova popravke.

ŠTO SE MORA, MORA SE

GODINE ČINE SVOJE

Rijetko tko si može priuštiti čestu zamjenu svog vozila, zbog toga istrošeni dijelovi i kvarovi bivaju realnost za veliki broj ljudi. Loši uvjeti puta i neredovno održavanje vozila doprinose tome. Zvuči poznato?

GODINE ČINE SVOJE

PAD NA TEHNIČKOM

To je onaj dio godine kojem se baš ne radujete, jer uz tehnički dolaze i druge financijske obveze kao što su osiguranje od autoodgovornosti, kasko osiguranje, redoviti godišnji servis, registracija i sl. Ukoliko mislite da ovo može biti propraćeno troškovima popravke vozila onda vas to može staviti u neugodnu situaciju i uzrokovati ozbiljne finansijske poteškoće.

PAD NA TEHNIČKOM

ZONA KOMFORA

Sve gore navedeno može ozbiljno omjesti vašu rutinu i osjećaj komfora. Iznenadna popravka je nalik požaru koji u trenu guta vaš budžet, ali i vaše vrijeme, dok dnevne obaveze zahtjevaju vašu pažnju i ne mogu biti odložene. Zašto ne biste sačuvali svoje slobodne dane za mnogo ljepše aktivnosti?

ZONA KOMFORA

PAKET USLUGA

Pozivni centar

Pozivni centar

Samo nas pozovite. Pozivni centar je stalno dostupan, 24 sata dnevno, 365 dana u godini.

Dijagnostika kvara

Dijagnostika kvara

Izvještaj o provjeri vozila će biti osnova za utvrđivanje potrebnih servisnih radnji, zbog čega ga je važno imati kod sebe.

Popravka vozila

Popravka vozila

Nakon dijagnostike slijedi brza i kvalitetna popravka na licu mjesta ili u servisu, ako je to zbog broja popravki potrebno.

Transport vozila

Transport vozila

Ukoliko vozilo nema dozvolu za saobraćaj zbog kvarova, ovaj proizvod će vam omogućiti transport vozila do servisa.

Zamjensko vozilo

Zamjensko vozilo

Besplatno zamensko vozilo će vam omogućiti nastavak vaših dnevnih aktivnosti dok je vaše vozilo na servisu.

Dostava vozila nakon popravke

Dostava vozila nakon popravke

Autopass će također omogućiti transport vozila do dogovorene lokacije nakon servisa, u slučaju da niste u mogućnosti da ga pokupite.

Kada i kako koristiti Autopass?

Mislite da poznajete svoje vozilo bolje nego iko. Ali da li ste sigurni? Pad na tehničkom pregledu je pokazao da mnogi ljudi griješe. Uvijek je moguće da vaše vozilo ne prođe provjeru. Da biste izbjegli rizik, ugovorite Autopass prije nego što dovezete vozilo na pregled.

Ukoliko se vaši strahovi ostvare, a ugovorili ste Autopass prije toga, nalazite se na samo jedan besplatni poziv od prevazilaženja izazova ove situacije.

U zavisnosti od uspostavljene dijagnostike i količine neophodnih popravki, pozvaćemo vam tim za intervenciju koji će odraditi popravke na licu mjesta. Ukoliko to nije moguće, transportovaćemo vaše vozilo do servisa.

Vaše vozilo će biti servisirano odmah, a zahvaljujući zamjenskom vozilu, moći ćete da nastavite svoj dan na miru.

Nakon popravke vozila u servisu, u slučaju zabrane učestvovanja u saobraćaju ili da ga ne možete pokupiti, dostavićemo vam vozilo na željenu adresu.

Gdje i kako ugovoriti Autopass?

Autopass možete ugovoriti sa vašom osiguravajućom kompanijom, bankom, telefonskim provajderom ili kartičarskom kućom kao integriranim dijelom njihovog proizvoda ili kao jedinstveni proizvod. Možete ugovoriti Autopass brzo i lako putem samo jednog klika putem onlajn prodaje, aplikacije ili uživo u filijalama.